KOMAGENE NIJMEGEN

KOMAGENE NIJMEGEN Vegetarisch en veganistisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 213 beoordelingen
7 nov 2020 om 22:20 Top service & snelle bezorging. De kofte en de baklava waren verukkelijk! *****
16 okt 2020 om 19:46 Super delicious
27 sep 2020 om 12:08 De salade was een halve krop sla met een citroentje, met een sticker er op dat we het zelf moeten wassen. Rucola waren 2 blaadjes en peterselie was veel te weinig in verhouding tot het gerecht. Eten was koelkast koud (goed om dit er bij te zetten).
9 sep 2020 om 20:39 Ik ben superblij met jullie! Eten is top! En bezorging is altijd precies op tijd wat je aangeeft.
9 sep 2020 om 20:25 The food was nice but not very special in our opinion. It was fun to try once but we’ll probably won’t repeat our order. This is more personal taste than anything else though. Packaging was done well, everything looked fresh and clean. Fine delivery too.
4 sep 2020 om 19:11 Salad was basically just cabage and half a lemo, nothing else and main dish was 16 times the same thing.. ,little disappointed
2 sep 2020 om 12:32 Niks te klagen , heel lekker eten en vriendelijk personeel.
2 jul 2020 om 8:14 Eten kwam een half uur te laat ondanks dat we van te voren de tijd hadden aangegeven. Het eten was best lekker, maar koud.
18 jun 2020 om 21:54 Lekker voor vegans:)
19 mei 2020 om 14:15 Van mijn zoon en zijn vriendin kreeg ik voor Moederdag een voucher om via Thuisbezorgrd me te laten verwennen. Ik kende Komagene niet, koos voor hun omdat ze vegetarisch en veganistisch zijn. Ik verwachtte zorgvuldig bereid eten in weinig verpakking. He